Nekada najpoželjni na svijetu, danas izgleda neprepoznatljivo

U svojoj mladosti je smatran velikim seks-simbolom Holivuda, a za njim su uzdisale dame širom sveta. Ipak, od tada su prošle decenije, a Nolte više nije ono što je nekada bio.

Danas 78-godišnji glumac izgleda neprepoznatljivo. Duga sijeda brada, razbarušena kosa i ležerno odjevanje transformisali su Nika, pa bi ga danas rijetko ko prepoznao iz prve.

Osim po svojim glumačkim ostvarenjima, Nolte je poznat i po turbulentnom privatnom životu koji su obilježile borbe sa zavisnošću i brojne propale ljubavne veze.

Naime, ovaj nekada slavni holivudski glumac Nick Nolte snimio je više od 50 filmova, a tri puta je bio nominovan za Oscara.

Sve je započelo još davne 1965. kada je bio uhapšen zbog falsifikovanja dokumenata. Zbog tog zločina dobio je čak 45 godina zatvora. Iako to zvuči zastrašujuće, glumac je uspio da se spasi od odsluživanja kazne, jer je presuda na kraju bila odbačena.

Mnogo kasnije, 2002. godine, Nolte je uhapšen zbog sumnje da je vozio pijan u Malibuu. Tri dana nakon hapšenja prijavio se u kliniku za savetovanje.

Nalazi krvi pokazali su da je bio pod uticajem droge koja se obično koristi za silovanje, a glumac je oštro opovrgnuo da ga je iko ikada silovao.

Ni na ljubavnom planu nije mu bilo dosadno, pa se ženio čak četiri puta, a ima i dvoje dece.

Inače, Nolte je nekoliko puta bio proglašen najpoželjnijim muškarcem svijeta, a čini se da danas živi mirnim životom bez poroka.