Vijesti

Umro Tyler Christopher

Glumac Tyler Christopher Baker, najpoznatiji po ulogama u sapunicama “General Hospital” i “Days of Our Lives” je preminuo u 50 godini života.

Tužnu vijest potvrdio je glumac Maurice Benard.

“S velikom tugom objavljujemo vijest o smrti Tylera Christophera. Preminuo je nakon srčanog udara u svom stanu u San Diegu”, napisao je Tylerov dugogodišnji kolega, prenosi LA Times.

“Tyler je uistinu bio talentirani pojedinac koji je obasjavao ekran u svakoj sceni koju je izvodio. Uživao je donoseći radost svojim vjernim obožavateljima. Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali. Bio je zagovornik boljeg mentalnog zdravlja i liječenja ovisnosti te je govorio o svojoj borbi s bipolarnom depresijom i alkoholizmom. Shrvani smo gubitkom našeg dragog prijatelja te se molimo za njegovu djecu i oca”, dodao je Benard.

Christopher je od 2002. do 2004. bio u braku sa Evom Longorijom. Nakon toga je oženio novinarku Brienne Pedigo. Njihov brak trajao je od 2008. do 2021. Par je dobio svoje djece, sina Greysuna i kćer Boheme.

View this post on Instagram
A post shared by Tyler Christopher (@tylerchristopher2929)

Nikolasa Cassadinea u američkoj sapunici “General Hospital” Christopher je glumio od 1996. do 2016. Pojavio se u više od 1100 epizoda. Ta je njegova izvedba osvojila nagradu Emmy za izvanrednu glavnu ulogu, kao i više nominacija. Christopher je također glumio Stefana DiMeru u “Days of Our Lives”, od 2018. do 2019.

Napišite komentar