mix

Mark Wahlberg o debljanju za ulogu

Holivudski glumac Mark Wahlberg otkrio je kako proces debljanja za novu ulogu u filmu “Father Stu” nije bio nimalo zabavan.

Film prati život Stuarta Longa, osebujnog obraćenika koji se prije ređenja bavio boksom, glumom, radom u noćnom klubu i vođenjem muzeja.

“Udebljao sam se preko 13 kilograma i od nekoga ko je bio u top formi postao sam netko ko je vezan za invalidska kolica i koji boluje od rijetke mišićne degenerativne bolesti”, rekao je Wahlberg za EW.

“Napunio sam 50 godina kad smo završili snimanje filma, a jeo sam 11.000 kalorija dnevno. To drastično dobivanje na težini stvarno mi je bilo teško tijekom posljednjih sedam, osam mjeseci”. kazao je glumac te otkrio kako je izgledao njegov jelovnik u tom razdoblju.

“Goveđi odresci, pečeni krompir, desetak jaja svakog jutra, desetak komada slanine, dvije zdjele bijele riže i obavezno čaša maslinova ulja’ nabrajao je svoj meni.

“Puno visokoproteinskih namirnica prva dva tjedna; druga dva tjedna puno škroba. A onda posljednja dva tjedna puno soli da bismo na neki način dobili učinak napuhnutosti, što nije nimalo zabavno”, zaključio je.

Na gostovanju kod Jimmyja Fallona dodao je da nije bilo ugodno debljati se.
“Čak i kad si sit, probudio bih se nakon obroka i pojeo još jedan obrok”, rekao je. “Jeo sam svaka tri sata. Bilo je grozno.”

Film “Father Stu” u kuna dolazi 12. aprila.

Ostavite komentar