Bizarni ljubavni i seksualni život Angeline Jolie

angelina-jolie-billy-bob-thorntonČetrdesetjednogodišnja Angelina Jolie šokirala je svijet kada je podnijela zahtjev za razvod od Brada Pitta s kojim je u braku dvije godine. Ali to je samo jedno u nizu poglavlja njenog burnog ljubavnog života.

“Sjećam se da su me zvali Kissy Girl. Bila sam vrlo seksualna još u vrtiću. Kreirala sam igru u kojoj sam ljubila dječake, skidali smo odjeću i često smo bili u problemima”, kazala je Angelina još 2007. godine za OK! magazin.

Glumica je nevinost izgubila sa 14 godina, i to u sobi pored mamine, i uz mamim blagoslov jer nije željela da to uradi na ulici. Potom je uslijedila mračna strana adolescencije.

“Imala sam seksualne odnose sa svojim momkom, ali seks i emocije nisu bili dovoljni. Nisam više bila mala djevojčica. U jednom trenutku sam htjela osjetiti veću bliskost sa svojim momkom i porezala sam ga nožem. Porezao je i on mene. Tada mi je srce ‘naraslo’. Od tada kad god sam se osjetila ‘zarobljeno’ rezala sam se. Imam mnogo ožiljaka. Bile su to godine kada sam se osjećala avanturistički i nakon nekoliko piva svašta se dešavalo”, rekla je.

Do 20. godine probala je svaku drogu koja je postojala, a najdraži joj je bio heroin. Prvi muž Jonny Lee Miller ju je “spasio”. Upoznali su se 1995. godine na snimanju filma “Hackers”, a Angi je rekla kako joj je on bio drugi muškarac u životu s kojim je imala seksualne odnose.

Razišli su se nakon što je film objavljen, a Angelina je započela vezu sa djevojkom, manekenkom i glumicom Jenny Shimizu s kojom se upoznala na setu 1996. godine.

“Vjerovatno bih se vjenčala s njom da nisam bila u braku. Zaljubila sam se u nju čim sam je ugledala”, kazala je tada Jolie.

Ali ponovo se pomirila s Millerom i vjenčali su se u “crnom izdanju”. Ipak, nastavila je intimno druženje sa Jenny.

“Angelina i ja smo imale predivnu vezu koja je trajala godinama. Bila sam s njom dok se viđala s drugim ljudima. Bila je otvorena osoba i predivna”, kazala je Jenny.

S Millerom je bila tri godine u braku, a potom je snimljena kako se ljubi s bratom Havenom na crvenom tepihu tokom dodjele Golden Globesa 2000. Isto je uradila i na dodjeli Oscara nekoliko mjeseci kasnije. Nakon što je dobila “zlatnog kipića” za najbolju sporednu ulogu u filmu “Interrupted” izjavila je: “Zaljubljena sam u svog brata”.

Dva mjeseca nakon toga počela se zabavljati sa Billyjem Bobom Thorntonom za kojeg se udala. Njega je upoznala na snimanju filma “Pushing Tin”. Iako je bio 20 godina stariji, izjave ljubavi su prštale na sve strane u medijima, a uradili su i tetovaže s imenima. Također, nosili su uzorak krvi jedno drugog oko vrata. Razišli su se 2002. godine.

Tri godine nakon snimanja filma “Mr And Mrs Smith”, kada je optužena da je zavela Brada Pitta koji se nakon toga razveo od Jennifer Aniston. Iako su oboje negirali vezu, nakon njegovog razvoda počeli su živjeti zajedno.

“Zaljubili smo se na prvi pogled. Ali biti intimna s oženjenim muškarcem kada je moj vlastiti otac varao moju majku je nešto što ne bih sebi oprostila. Ne bih se mogla pogledati u ogledalo. Nikada me ne bi privukao muškarac koji vara svoju suprugu”, kazala je Jolie.

Ubrzo je ostala trudna i nakon sedam godina veze i šestero djece vjenčali su se 2014. godine. I tome je sada došao kraj.

Iako su je tokom karijere povezivali s brojnim muškarcima, Jolie tvrdi da je spavala samo s četvoricom, od kojih je s trojicom bila u braku.