Svaštara

Angelina Jolie sve više vremena provodi s Paulom Mescalom

Angelina Jolie sve više vremena provodi s glumcem Paulom Mescalom, a na društvenim mrežama počeli su se širiti tračevi da su u ljubavnoj vezi.

Naime, paparazzi su ih fotografisali u jednom londonskom kafiću. Pridružila im se i njena 16-godišnja kćerka Shiloh. Njih dvije su prije toga u pozorištu Amelda gledale predstavu “A Streetcar Named Desire” u kojoj Paul glumi.

Inače, on je nedavno raskinuo zaruke s pjevačicom Phoebe Bridgers. Američki mediji su objavili da ga je ona prevarila. Naime, objavili su fotografiju na kojoj se Matty Healy i ona ljube.

Podsjećamo, Angelina i Brad Pitt su se razveli 2019. godine. Optužila ga je za porodično nasilje. U julu prošle godine dobila je tužbu protiv njega zbog prodaje udjela u francuskoj vinariji, koja se nalazi u sklopu dvorca Miraval.

Dalje je navela kako je ovo ujedno i mjesto koje je bilo “početak kraja njihove porodice” i u kojem je alkohol postao fokus.

“Nadala sam se da ćemo zajedno pronaći mir. Sada vidim da si se zapravio htio riješiti mene i najvjerovatnije će ti biti drago kada pročitaš ovaj email”, napisala je u e-mailu, koji mu je poslala nakon što su se rastali.

Ostavite komentar