mix

Sukobi između Angeline Jolie i Brada Pitta i dalje traju

Nakon što ju je Brad Pitt optužio da mu je iza leđa prodala pola francuskog imanja Miraval uključivši i vinski biznis, Angelina je uzvratila protutužbom s detaljima njegovog nasilnog ponašanja na privatnom letu 2016. godine.

Između Angeline Jolie i Brada Pitta, očito još dugo neće biti mira. U februaru ove godine Brad je podnio tužbu protiv Angeline u kojoj tvrdi da je nezakonito prodala polovicu udjela u njihovom zajedničkom imanju Miraval u Francuskoj koji uključuje vinsku proizvodnju, dvorac i vinograde.

Pitt tvrdi da su se, nakon što je Jolie 2016. podnijela zahtjev za razvod, dogovorili da neće prodavati svoje dionice Miravala bez međusobnog dopuštenja. Međutim, 2021. Jolie je svoj udio prodala grupaciji Stoli, u vlasništvu ruskog biznismena Jurija Sheflera bez njegova znanja ili pristanka.

Dvorac Miraval u kojem su se vjenčali sada je predmet njihovog bespoštednog sukoba, dok polovica zarade od vina Miraval ide u džep ruskog tajkuna


Sada je Angelina uzvratila protutužbom i to onom koja se odnosi na detalje njihovog sukoba na privatnom letu između Francuske i Los Angelesa 14. rujna 2016. koji je bio i razlog njihovog razvoda.

Naime, njeni odvjetnici tvrde su da su pregovori o prodaji njenog udjela u poslu oko Miravala prekinuti nakon što je Brad Pitt zahtijevao da potpiše “ugovor o tajnosti podataka koji bi joj zabranjivao da izvan suda govori o njegovom fizičkom i emocionalnom zlostavljanju nje i njihove djece”.

Tužba se dodatno bavi i detaljima sukoba na privatnom letu, a njezini odvjetnici tvrde da je pijani glumac davio jedno od njihove djece, drugo udario, a nju ulovio za glavu i tresao. Navodno ju je još i zalijevao pivom, gurao u avionski zahod i lupao šakama u strop, a djecu zalio crnim vinom. Urlao je na nju da uništava obitelj, a njegovo divljanje po avionu navodno je uzrokovalo štetu od 25 tisuća dolara.

To su i detalji koji su procurili iz FBI-ove istrage koju je još prije par godina pokrenuo neimenovani izvor, no tada ništa nije završilo na sudu. Pitt tvrdi da iza curenja informacija upravo stoji njegova supruga, a on odbacuje optužbe da je bio nasilan prema djeci.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)