mix

Shakira se sa sinovima seli u Miami

Kolumbijska zvijezda Shakira sa sinovima Sashom i Milanom preselila se iz Barcelone za Miami, gdje će živjeti nakon razvoda s Gerardom Piqueom.

Španski mediji odlučili su je ispratiti na aerodromu gdje se moglo vidjeti da se sa suzama oprašta od svog dosadašnjeg života u Barceloni.

Ranije je na svom Twitter profilu napisala kako je živjela u Barceloni da bi svojoj djeci mogla pružiti stabilnost, a da je sada ipak traži na nekom drugom mjestu.

Također je na instagramu objavila sljedeće:
“Ali stvari nisu uvijek onakve kakve sanjamo. Ponekad trčimo, ali ne stignemo. Nikad ne sumnjaj da ću biti ovdje”, napisala je slavna pjevačica.

Bivši par potvrdio je u novembru da su konačno postigli dogovor o skrbništvu nad djecom nakon dugotrajnih pregovora koji su završili sastankom njihovih odvjetnika. Kako prenose španski mediji, njihova djeca trebala krenuti u školu u Miamiju 11. aprila.

Podsjećamo, proteklih godinu dana život Gerarda Piquea obilježio je njegov razvod sa Shakirom. Tokom posljednjih nekoliko mjeseci oboje su imali nekoliko kontroverznih javnih istupa, a posebno Shakira, koja je svoje posljednje pjesme posvetila upravo Piqueu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)