mix

Brada Pitta zbog posljednjeg izdanja porede s Benjaminom Buttonom

Brad Pitt fotografisan je ove nedjelje u Francuskoj na snimanju reklame, a zbog nevjerovatno mladolikog izgleda u 59. godini uporedili su ga s Benjaminom Buttonom.

Holivudski glumac je snimljen kako radi na reklami za italijanski brend aparata za kafu De’Longhi u vinogradu u regiji Var na francuskoj rivijeri. Upravo je sam Pitt tumačio lik Benjamina Buttona, čovjeka koji stari unazad, te su ga zbog izgleda na setu uporedili s njim.

Oskarovac je na sebi imao bijelu košulju usklađenu s bijelim pantalonama te bijelim cipelama. Izgled je upotpunio naočalama za sunce, a uz kratku frizuru djelovao je prilično mladoliko.

Činilo se da je Pitt bio dobro raspoložen dok se smiješio i razgovarao sa članovima ekipe na snimanju reklame.

Pitt već dugo godina sarađuje s De’Longhijem: 2021. je imenovan za globalnog ambasadora brenda, a priznao je da je pristrasan ne samo prema kompaniji, već i prema njenom proizvodu i pristupu marketingu.

“Želio sam da radim sa De’Longhijem jer sam cijenio njihov pristup kampanji – oni imaju povjerenja u svoj proizvod i žele da slave umjetnost svog italijanskog naslijeđa bez pretjerivanja”, rekao je Pitt za People u septembru 2021. godine.

Pohvalio je “eleganciju, dizajn i harmoniju koje brend prirodno oličava”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)