mix

Mnogi oduševljeni Rihanninim nastupom na Super Bowlu

Nakon spektakularnog nastupa sinoć na Super Bowlu, korisnici društvenih mreža ne prestaju pisati o Rihanninom pojavljivanju.

Svjetska muzička zvijezda Rihanna sinoć je oduševila svojim nastupom tokom poluvremena na Super Bowlu, gdje je u nepunih 14 minuta predstavila neke od svojih najvećih hitova i time pokazala da je još uvijek vrijedi za jednu od popularnijih zvijezda, iako je prošlo više godina od objavljivanja posljednje pjesme.

“Gdje si bila”, “Rihanna ima toliko predobrih pjesama”,”Nevjerovatan nastup”, “Cijela lista pjesama je savršena”, “Sjaji kao dijamant”, “Veliko poštovanje za Rihannin nastup večeras”, bili su samo neki od komentara.

Nakon što je u septembru objavljeno da će upravo Rihanna nastupati na Super Bowlu, korisnici društvenih mreža pisali su da ne mogu dočekati njen nastup, jer su mnogi očekivali da će upravo tada podijeliti vijest o tome kada počinje sa radom na novoj muzici i hoće li ubrzo praviti turneju.

Međutim, pjevačica je svojom pojavljivanjem mnoge iznenadila, jer je prije početka samog nastupa otkrila da je ponovo trudna, nakon što je u maju rodila prvo dijete.

Mnogi korisnici društvenih mreža nisu vidjeli tu vijest pa su gledajući njen nastup pretpostavili da je trudna i zaključili da pjevačica još neko vrijeme neće imati nove pjesme i nastupe.

Napišite komentar