mix

Komična reklama oduševila fanove “Prijatelja”

Kolege iz popularne serije “Prijatelji” Jennifer Aniston i David Schwimmer oduševili su fanove nakon što su zajedno glumili u novoj reklami za Super Bowl.

Reklama za dostavu Uber Eats počinje s Aniston na snimanju filma kojoj potom prilazi Schwimmer i pokušava je zagrliti, ali ona se ponaša kao da ne zna ko je on.

Aniston je glumila Rachel Green u hit sitcomu, dok je Schwimmer glumio njenog dečka Rossa Gellera. Par se zajedno pojavljivao u seriji od 1994. do 2004. godine.

“Jesmo li se već sreli?”, Aniston ga je upitala te još jednom ponovila upitavši otkud se poznaju.

“Daj mi nagovještaj”, kazala je Jennifer dok ju je Schwimmer posmatrao iznenađeno i izgovorio: “Pa, radili smo zajedno 10 godina”.

“10 godina?”, odgovara zbunjena Aniston. Schwimmer je i dalje šokiran što ga se ne može sjetiti, pitajući je: “Još uvijek ne znaš, zar ne?”.

Ipak, dok se Aniston udaljava od glumca, ironično govori: “Kao da bih zaboravila 10 godina svog života.”

Fanovi “Prijatelja” ostali su oduševljeni ponovnim okupljanjem, a jedan korisnik Twittera napisao je da je ova reklama “sve što mu je ikada trebalo”.

Reklama pored Aniston i Schwimmera također uključuje niz ljudi koji zaboravljaju jednostavne stvari, poput Davida i Victorije Beckham .

Reklama za Uber Eats bit će emitovana tokom velike utakmice Super Bowla 11. februara.

Napišite komentar