mix

Matthew Perry otkrio da ga je Jennifer Aniston spasila

Posrnuli glumac Matthew Perry krenuo je u ozbiljnu kampanju promovisanja svojih šokantnih memoara “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” u kojima je priznao ovisnost o alkoholu i drogama, a u novom razgovoru s Diane Sawyer za ABC News koji će se emitirati 29. oktobra, otkrio je ko mu je u tim teškim trenucima najviše pomogao.

‘‘Vječno sam joj zahvalan jer me suočila s problemom i bila je stalno uz mene tokom mog dugog oporavka‘‘, rekao je za prijateljicu Jennifer Aniston, kolegicu iz serijala ‘‘Prijatelji‘‘ koja ga je među prvima upozorila da ima ozbiljnih problema s ovisnošću koje mora riješiti ako želi živiti.

‘‘U vrijeme kada sam trebao biti glavna faca u gradu, bio sam u mračnoj sobi potpuno sam sastajući se samo s dilerima droge. Zamislite koliko je to bilo zastrašujuće‘‘, kazao je Perry dodajući kako mu je Aniston najviše pomogla da ga izvuče iz tog ambisa ovisnosti.


A sve je počelo u vrijeme njegove najveće popularnosti koju mu je donijela uloga Chandlera Binga u planetarno popularnoj seriji ‘‘Prijatelji‘‘ koja mu je donosila zaradu od milijun dolara po epizodi. Velika količina tog novca, kako se sada razotkrilo, otišla je u ruke raznim dilerima, a njegove ovisnosti zamalo su ga koštale života. Puno puta potražio je stručnu pomoć, bio na rehabilitaciji, ali bez uspjeha. Sada tvrdi da je ‘‘čist‘‘ jer se drugačije ne bio mogao suočiti sa svojim problemom, a Jennifer Aniston bit će uvijek uz njega i čuvati ga od njegovih demona.

Napišite komentar