mix

Rihanna i ASAP Rocky privlačili poglede prolaznika tokom snimanja spota u New Yorku

Rihanna i njen dečko ASAP Rocky službeno sarađuju, a par je prošlog vikenda viđen kako snima muzički videospot u New Yorku, međutim, nije poznato za čiju pjesmu.

Rihanna i Rocky fotografisani su u tri različita modna izdanja, a posebnu pažnju su privukli pojavivši se u krznu neonskih nijansi na požarnim stepenicama zgrade u Bronxu.

Rocky je prvenstveno nosio Look 16 iz kolekcije Stefana Cookea za jesen/zimu 2021. godine, dok je Rihanna bila odjevena u zemljane tonove koje je sastavio njen stilist Matthew Henson.

Drugi kreirani izgled bile su upečatljive krznene kombinacije koje su mamile poglede prolaznika, a zahvaljujući kojima su i primijećeni.
Detalji o tome za čiju je pjesmu sniman spot još nisu objavljeni. Međutim, pretpostavlja se da se radi o Rockyjevom spotu, jer je još u maju otkrio da je skoro završio svoj novi album, radnog naziva “All Smiles”.

Pjevačicini obožavatelji nadaju se kako se radi o njenoj pjesmi, jer novu muziku željno iščekuju još od 2016. godine, kada je izdala posljednji album. Iako je u međuvremenu fanove uvjeravala da su novi sadržaji u pripremi, još uvijek nije bilo konkretnih najava.
Na Twitter profilu kozmetičkog brenda Fenty Beauty, čija je vlasnica upravo Rihanna, napisali su: “Prije nego pitate – ne znamo!”, aludirajući na pitanja znatiželjnih fanova o tome čija je pjesma.