mix

Jennifer Lopez se pohvalila suprugovim trbušnjacima

Jennifer Lopez pohvalila se svojim suprugom, tačnije njegovim trbušnim mišićima. Na Instagramu je objavila nekoliko njegovih fotografija kako bi mu čestitala Dan očeva, a prva fotografija pokazala je sjajnu formu 50-godišnjeg Bena Afflecka.

Svjestan dobrog izgleda Affleck je ‘opalio’ selfie u ogledalu, vjerovatno ne misleći da će ikada isplivati u javnost, no Lopez je imala drugačije planove. Iako Affleck nema društvene mreže pa i nemamo uvid u to kako izgleda njegova svakodnevica, Lopez je ovim potezom pokazala da je teretana sigurno njegovo često odredište.

U opisu je napisala: ‘I sretan Dan očeva svim nevjerovatnim tatama tamo vani!! Volimo vas i cijenimo više nego što ćete ikada znati’

Uz to, Jennifer je objavila i kratku snimku koja prikazuje Bena kako sjedi na stolici, ali i nekoliko slatkih trenutaka koje su kroz život dijelili. Video uključuje čak i neke snimke koje su nastale tokom ranih 2000-ih kada je i nastao Bennifer.

Talentirana pjevačica nedavno je otkrila da njen novi suprug predstavlja i očinsku figuru njenoj djeci: ‘Oni vole Bena. On je prekrasan, prekrasan otac i također im je očinska figura.’

Dan očeva Afflecku je čestitala i bivša supruga Jennifer Garner uputivši mu nekoliko slatkih riječi kojima je pokazala da ga iznimno cijeni kao oca njihove djece. ‘Niko ne voli svoju djecu kao što ti voliš našu, sretan Dan očeva, Ben!’, napisala je na Instagramu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)