Vijesti

Ben Affleck bi se usljed prepirki s JLo mogao povući iz javnosti

Ben Affleck mogao bi se povući iz javnog života usljed tvrdnji da je bilo napetosti između njega i supruge Jennifer Lopez, a sve nakon što su u više navrat uhvaćeni u raspravama i svađama.

Par se vjenčao prošle godine, ali su nedavno viđeni u nizu naizgled žestokih razgovora. Fotografisani su i na crvenom tepihu ranije ovog mjeseca dok je Ben strogo pokazivao prema nečemu u daljini.

Za zvijezdu filma “Argo” navode da traži mirniji život, a stručnjakinja za odnose s javnošću sugeriše da je to “potpuno moguće” za Bena.

The Mirror je kontaktirao Mayah Riaz, koja je pojasnila: “Ne izgleda kao da uživa u javnoj strani njegovog posla, kao što su dodjele nagrada i premijere. Posljednjih nekoliko puta kada je bio na dodjeli nagrada, nije izgledao kao da je uživao tamo”.

“Što se više pojavljuje na ceremonijama dodjela nagrada izgledajući jadno ili kao da postoji napetost između njega i Jennifer, ona možda neće željeti da prisustvuje. Postoje poznati koje imaju mirniji život uprkos svom statusu slavnih ličnosti. To je potpuno moguće učiniti”, dodala je.

U posljednje vrijeme kamere sve češće hvataju Jennifer Lopez i Bena Afflecka u žestokim prepirkama na javnim mjestima. Dok se mnogi pitaju šta se dešava, izvor blizak paru otkrio je razlog njihovih svađa.

Američki mediji sada otkrivaju razloge nesuglasica između para, a jedan od razloga je i taj da Ben postaje umoran od Jenniferinih zahtjeva.

O svemu se oglasio njima blizak izvor koji tvrdi da Ben postaje umoran od zahtjeva svoje supruge koja se ponaša kao diva i želi da sve bude savršeno dok u međuvremenu traže svoj porodični dom iz snova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)