Vijesti

Novi film Jennifer Lopez ruši rekorde

Novi Netflixov akcijski film “The Mother” u kojem glavnu ulogu tumači Jennifer Lopez ruši sve rekorde, a postao je najgledanije ostvarenje streaming platforme u prvom vikendu prikazivanja.

Akcioni triler je imao 83,71 milion sati gledanja tokom perioda od 8. do 14. maja i bio je broj jedan u 82 zemlje sa skoro 43 miliona pregleda. Netflix izračunava preglede tako što podijeli ukupan broj sati gledanja s ukupnim trajanjem, što je 1,96 sati.

Film je premijerno prikazan na streaming servisu 12. maja. Akcioni triler, koji prati vještu ubicu koja pokušava zaštititi svoju kćerku, dostigao režirao je Niki Caro.

Također, “The Mother” je zauzeo prvo mjesto u kategoriji engleskih filmova na listi za ovu sedmicu, a “A Man Called Otto” i “The Croods” slijede na drugom i trećem mjestu.

Rezultat filma je bio dovoljan da “sruši” i debi i nastavka filma “Murder Mystery 2” u kojem glavne uloge tumače Adam Sandler i Jennifer Aniston (gledalo ga je 2,4 miliona domaćinstava) i hit Benoit Blanca u kojem glumi Daniel Craig – filma “Glass Onion” (gledalo ga je 2,6 miliona domaćinstava).

Zanimljivo je da je film postao najgledaniji već u prvom danu prikazivanja. Uz Lopez u filmu glume Lucy Paez i Omari Hardwick, koje igraju njenu kćerku i agenticu FBI-a.

Ostavite komentar