mix

Jennifer Lopez i Ben Affleck uhvaćeni u raspravi

Sudeći po društvenim mrežama, Jennifer Lopez i Ben Affleck žive bračnu idilu, međutim, uhvaćeni su u još jednoj javnoj svađi.

WESTWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA – MAY 10: American actor and filmmaker Ben Affleck and wife/American actress, singer and dancer Jennifer Lopez (J.Lo, Jennifer Lynn Lopez-Affleck) wearing a custom Brunello Cucinelli look, a Tyler Ellis bag, and Fernando Jorge jewelry arrive at the Los Angeles Premiere Of Netflix’s ‘The Mother’ held at the Regency Village Theater on May 10, 2023 in Westwood, Los Angeles, California, United States. 11 May 2023 Lo.,Image: 775372395, License: Rights-managed, Restrictions: NO France, Model Release: no, Pictured: Ben Affleck, Jennifer Lopez, J

Paparazzi su ih snimili dok su se raspravljali u automobilu na parkingu u Los Angelesu, a prema fotografijama se čini da je uglavnom govorio Ben, dok ga je Jennifer slušala s ljutitim izrazom lica.

Očevici su za Daily Mail otkrili i da se među njima osjećala napetost te da je Lopez cijelo vrijeme okretala glavu od Afflecka, kao da pokušava procesuirati ono što joj je rekao.

S druge strane, oglasio se i izvor blizak paru, koji tvrdi da su i nakon godinu dana braka još zaljubljeni kao prvog dana.

Affleck i Lopez i ranije su uhvaćen u sličnim napetim situacijama, a tada su mediji pisali kako je glumac postao umoran od zahtjeva svoje supruge, koja se navodno ponaša kao diva. Uz to se navodilo i kako Ben navodno preferira opušteniji život i želi usporiti, dok je Jennifer više usmjerena na posao.

Podsjetimo, Jennifer i Ben vjenčali su se na intimnom vjenčanju u Las Vegasu 16. jula prošle godine, no odlučili su sve ponoviti sa slavnim prijateljima nekoliko sedmica kasnije i to u Benovoj kući vrijednoj 6,7 miliona funti u Georgiji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)