Arnold Schwarzenegger poručio fanovima: Vratio sam se!

Slavni glumac Arnold Schwarzenegger ponovo će se naći u nastavku filma “Terminator“, a tim povodom se oglasio na Instagramu. Sedamdesetjednogodišnji Schwarzenegger u filmu glumi uz dobro poznatu Lindu Hamilton, koja igra ulogu Sarah Connor.

Film nazvan “Terminator: Dark Fate” je osmislio James Cameron, a radi se o šestom nastavku popularne franšize. To je ujedno i direktni nastavak filma “Terminator 2: Judgment Day“, a u njemu glume zvijezde kao što su Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna i Diego Bneta.

Detalja o novom filmu zasad nema, ali se Schwarzenegger ipak pojavio u Las Vegasu u četvrtak kako bi ga promovisao te je govorio o kolegici Hamilton.

“Nakon toliko godina ona i dalje radi sklekove. Ponovo je mišićava”, kazao je glumac.

Na istom događaju se medijima obratila i Hamilton te je priznala da nije fan prethodna tri filma, kao i da je dugo razmišljala da li da se priključi novom projektu.

“Za zaborav su, zar ne? Intenzivno sam razmišljala šest sedmica, nisam znala šta želim niti sam željela izgledati neko ko besramno grabi novac. Živim tih, divan život osobe koja nije slavna. Zbog toga sam razmišljala želim li to sve zamijeniti za novih 15 minuta. Lažirat ću svoju smrt kako se više ne bih vraćala”, rekla je Hamilton.

Film “Terminator: Dark Fate” u kina stiže u oktobru.

Ostavite komentar