mix

Gwyneth Paltrow će se pojaviti pred sudom

Glumica Gwyneth Paltrow trebala bi se u utorak pojaviti pred američkim sudom zbog tvrdnje da je teško ozlijedila čovjeka u nezgodi na skijalištu u Utahu 2016. godine.

Američku je glumicu tužio penzionisani optometrist Terry Sanderson koji tvrdi da je Paltrow skijala “potpuno izvan kontrole” te ga pritom udarila na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Cityju u Utahu.

Sanderson tvrdi da se Paltrow sudarila s njim “pri čemu ga je srušila, što je kod njega rezultiralo ozljedom mozga, četirima slomljenim rebrima i još nekim težim povredama.”

Sanderson sada traži odštetu od 300.000 dolara, nakon što je njegov prethodni zahtjev za 3.1 miliona dolara odbačen.

-Ovaj slučaj odnosi se na skijašku nesreću na skijalištu u Deer Valleyu gdje je optužena Gwyneth Paltrow skijala bez kontrole, udarivši s leđa Terryja Sandersona koji se spuštao niz padinu. Pritom ga je srušila, što je kod njega rezultiralo ozljedom mozga, četirima slomljenim rebrima i ostalim težim povredama. Paltrow je nakon sudara ustala, okrenula se i odskijala dalje, ostavivši Sandersona zapanjenog i teško ozlijeđenog da leži u snijegu, stoji u prvobitnoj tužbi podnesenoj 2019.

Sanderson je ranije pojasnio da tužbu podigao tek nakon tri godine jer je imao problema s advokatima i jer nije mogao normalno funkcionirati zbog potresa mozga. Paltrow je kasnije podnijela protutužbu u kojoj stoji da je Sanderson na skijalištu udario u nju.

Glumica je kazala i kako je bila toliko potresena zbog sudara na ski stazi da taj dan više nije skijala sa svojom porodicom. Dodala je da joj se Sanderson ispričao i rekao da je dobro.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)