Nakon 13 godina sud odlučuje o ukidanju starateljstva nad pjevačicom

Američka pjevačica Britney Spears broji sitno pred veliki dan. Naime, sud u Los Angelesu sutra odlučuje o ukidanju starateljstva zbog kojeg već 13 godina nema kontrolu ni slobodu donošenja odluka o vlastitom životu. U nedavnoj objavi na Instagramu, uz djelo austrijskog slikara Hans Zatzke koji je na svojim platnima često odabirao religiozne ili fantastične motive, tjedan pred njom – dan D je 12. novembar – ocijenila je kao “vrlo zanimljiv”.

Dodala je i to kako je štošta napisala iz bijesa, ciljajući vjerojatno na posljednju izjavu o majci Lynne. Pop zvijezda je rekla kako se njena majka dosjetila konzervatorija koji je, u djelo proveo njen otac Jamie Spears, navodno nedovoljno pametan da se toga sam dosjeti. U međuvremenu je izbrisala tu objavu, ali je svejedno obišla svijet.

“Ja sam samo čovjek. Vjerujem da biste se i vi bili bijesni da ste na mom mjestu. U svakom slučaju, ne mogu reći da više nikada neću žaliti za oduzetim godinama”, dodala je u ponedjeljak na Instagramu, uoči odlučujućeg, nada se i posljednjeg saslušanja o konzervatoriju zakazanog za četvrtak, 12.novembra.

Nakon dugih 13 godina nazire se kraj mučnoj borbi Britney Spears: Svi su se okomili na oca, a pop zvijezda upire prstom na nju: ‘Uništila mi je život‘

Na majku se obrušila nakon što je 66-godišnja Lynne Spears zatražila isplatu 650.000 dolara za plaćanje troškova dvije advokatske firme koje je ona angažovala navodno zbog Britney – s kćerkinog računa. Kako porodica više ne može trošiti novac pop pjevačice (sud je predao nadzor nad Britneyinih 60 milijuna dolara račuunovođi kojeg su oni izabrali), majčini odvjetnici uputili su dopis sudu. Ondje im je rečeno da će se o tome odlučivati naknadno.

“Njezina majke je shrvana zbog te objave. Napad je uznemirio jer je pokušavala biti dobra mama”, kaže izvor blizak Lynne Spears. Do sad je bila uzrujana samo Britney. Možda je došlo vrijeme da to breme preuzmu drugi?