Početna / Svaštara / Will Smith otvoreno pričao o zaljubljivanju u Jadu Smith i prvom razvodu

Will Smith otvoreno pričao o zaljubljivanju u Jadu Smith i prvom razvodu

Jada i Will Smith su jedan od najkarizmatičnijih parova Hollywooda, ali malo ljudi zna da je malo nedostajalo da nikad ne uplove u brak koji traje već 21 godinu. U najnovijoj epizodi Jadine emisije Will priča o zaljubljivanju u nju te o braku s prvom suprugom Sheree Zampino.

Smith i njegova sadašnja supruga Jada su se upoznali na setu njegove serije “Fresh Prince of Bel-Air”. Jada je tada došla na audiciju, iako je već glumila u drugoj NBC seriji, prenosi People.

“Na prvi pogled sam osjetio neku hemiju. Znao sam da između nas ima nešto posebno”, rekao je Will te dodao da je poslije te audicije čak otišao na snimanje njene serije u nadi da će je pronaći te je tu upoznao svoju prvu suprugu Sheree Zampino.

“To je nevjerovatno”, dodala je Jada “toliko puta smo se sreli ali smo se u isto vrijeme i promašili. Ali je uvijek postojala neka jedinstvena energija između nas. Povezali smo se, ali je on bio oženjen i na tome je i završilo. Nismo bili skupa dok je bio oženjen, to želim naglasiti”, rekla je Jada.

Ipak, nekoliko susreta je bilo dovoljno da Will shvati da nije s osobom s kojom treba biti.

“Noć nakon prvog razgovora s Jadom sam sjedio za stolom sa svojom prvom suprugom i u jednom momentu sam ustao jer sam bio bolno svjestan da Sheree i ja nismo jedno za drugo, te da bih trebao biti sa Jadom”, rekao je i dodao kako je ipak odbacio sve te misli te dao svom braku drugu šansu.

Sheere Zampino je ipak imala drugi plan te je na Valentinovo 1995. predala papire za razvod. Smith je isprva odbio razvod, ali je poslije popustio nakon što mu je Zampino rekla “Znači, tjerat ćeš nekoga ko te ne voli da ostane s tobom?”

“Čim sam potpisao papire izašao sam iz kancelarije i nazvao Jadu”, govori Smith kroz smijeh. “Pitao sam je šta ima i da li se viđa s nekim, rekla je ne i onda sam rekao da računa da se od tog momenta viđa sa mnom”.

Par je otkrio da jedno drugo ne nazivaju mužem i ženom nego životnim partnerima te da jedno drugo posmatraju kao živa bića, a ne samo supružnike.