Vijesti

Will Smith može osvojiti Oscara, a za dolazak se moramo dogovoriti

Predsjednica Akademije filmske umjetnosti i nauke Janet Yang je za podcast medija The Hollywood Reporter koji je objavljen u subotu, izjavila da Will Smith još uvijek može osvojiti Oscara bez obzira na incident.

“Zaslužio je Oscara. Trebao bi imati svoje ime ugravirano na njemu. Ne znam treba li on lično doći, ali da, možemo se dogovoriti”, izjavila je Yang u podcastu.

Nakon incidenta koji se dogodio na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara, kada je Will Smith ošamario voditelja Chrisa Rocka pa ubrzo nakon toga osvojio Oscara, Smith još uvijek nije ugravirao svoje ime na kipić Oscara.

Will Smith objavom iznenadio pratioce, mnogi misle da je ismijao prošlogodišnju dodjelu Oscara
Naime, dobitnici dobivaju kipić Oscara koji nije personaliziran, a obično ga ugraviraju na Guvernerovom balu, koji se održava odmah nakon ceremonije. Međutim, Will Smith nije prisustvovao prošlogodišnjoj zabavi.

Podsjećamo, Willu Smithu zbog fizičkog napada prošle godine zabranjeno prisustvovanje ceremoniji Oscara, ali i drugim događajima koje Akademija filmskih umjetnosti organizuje i to narednih 10 godina. Ipak, poručili su da on još uvijek ima pravo ugravirati svoje ime na nagradu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)