Vijesti

Will Smith za ulogu bivšeg roba smršao 14 kilograma

Will Smith iznenadio javnost transformacijom koja je rezultirala gubitkom 14 kilograma za ulogu bivšeg roba.

Smithova objava postala je viralna 2021. godine kada je podijelio fotografiju bez majice svog “tatinog tijela” i izjavio da je u najgorem stanju u životu, prije nego što se obavezao da će smršati i postati najsposobnija verzija sebe.

Smith je opisao svoju transformaciju u nizu objava na društvenim mrežama i YouTube snimak. I upravo je otkrio da je na kraju izgubio ukupno 14 kilograma tokom cijelog procesa, dok se pripremao da glumi bivšeg porobljenog čovjeka po imenu Peter Smith u novom filmu “Emancipation”.
“Fotografija ‘tata’ je bila moj početak priprema za mršavljenje za Petera,” rekao je Smith tokom nedavne epizode Red Table Talk.

Dalje je objasnio kako je gubitak težine bio važan dio njegove sposobnosti da u potpunosti utjelovi lik, kao i da postigne svoje lične ciljeve mršavljenja.

“Emancipation” je prvi Smithov nastup na ekranu otkako je tumačio oca Venere i Serene Williams u filmu “King Richard” za koji je osvojio Oscara za najboljeg glumca. Taj nastup bio je zasjenjen na ceremoniji dodjele Oscara 2022. godine, kada je Smith ošamario Chrisa Rocka na pozornici nakon što se komičar našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith.

Napišite komentar