Vijesti

Serija „Takmičenje na plaži“ sa poznatim mentorima stiže na HGTV

Nova sezona poznate HGTV serije „Takmičenje na plaži“ vodi nas na popularnu destinaciju za odmor Galf Šors u Alabami. Premijerno prikazivanje šest novih epizoda počinje 10. avgusta od 22:00 sata na HGTV-u.

Tri vešta tima za renoviranje kuća koje predvode mentori i eksperti za dizajn – Tanja Najak, Taj Penington iz serijala „Uredi kvart“ i Alison Viktorija, zvezda serije „Vetroviti grad: Restauracije“, radiće bez prestanka kako bi završila nedeljne izazove renoviranja tri primorske kuće. Međutim, ove godine postoji dodatni izazov. Ova tri imanja imaju po dve spavaće sobe i po dva kupatila, ali ona nisu identična. Jedna kuća je za 20 kvadratnih metara veća od ostalih, tako da će se timovi suočiti sa izazovom da odrede koje će imanje izabrati za renoviranje. Tanja, Taj i Alison će u periodu od šest nedelja i budžetom od svega 90,000 dolara pomagati svojim timovima da završe renoviranje soba. Sa druge strane, stručni žiri koji čine Brajan i Sara Bimler, kao i tim lokalnih stručnjaka za nektretnine, odrediće tim koji dobija dodatna sredstva u trci za novčanu nagradu od 50.000 dolara.

Ljubitelji serije „Takmičenje na plaži“ mogu posetiti sajt HGTV.com  za sve informacije, kao i profile @HGTV na društvenim mrežama Facebook, X, TikTok i Instagram koristeći #BattleOnTheBeach. Za dodatne sadržaje, zapratite instagram profile HGTV zvezda @taniyanayak, @thetypennington, @thealisonvictoria, @sarahbaeumler i @bryanbaeumler.

Više o HGTV

HGTV donosi za porodice dopadljive priče, super zvezde stručnjaka za nekretnine i renoviranje i neverovatne transformacije doma koje nadahnjuju strastvenu publiku. Za svakoga ko traži zabavan i ambiciozan sadržaj za dom i stil života, HGTV je pravo mesto. HGTV nudi 10 najboljih kabelskih mreža koje se distribuiraju u 78 miliona američkih domaćinstava; web stranicu HGTV.com koja privlači prosečno 9,7 miliona ljudi svakog meseca; društvene mreže sa 27 miliona pratilaca; HGTV Magazine, mesečnu publikaciju koja doseže do više od milion čitalaca; i ekskluzivne kolekcije kućnih proizvoda kroz HGTV Home® liniju proizvoda.

O kompaniji Warner Bros. Discovery Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je vodeća globalna kompanija iz oblasti medija i zabave, koja stvara i distribuira najdiferenciraniji i najpotpuniji svetski portfolio sadržaja i brendova na području televizije, filma i striminga. Prisutan u više od 220 zemalja i teritorija i na 50 jezika, Warner Bros. Discovery inspiriše, informiše i zabavlja publiku širom sveta kroz svoje kultne brendove, među kojima su: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV i druge. Za više informacija posetite www.wbd.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)