mix

Nova sezona serije “U braku sa nekretninama”od 14. februara na HGTV-u

Treća sezona serije “U braku sa nekretninama” (Married to Real Estate) na HGTV-u, koja startuje 14. februara u 21:00 sat, donosi novo uzbuđenje i izazove dok parovi kreću u potragu za savršenim domom koji će oslikavati njihovu ljubav i stil života.

Bračni par Egypt Sherrod i Mike Jackson pomoći će većem broju porodica u Atlanti da kupe kuće sa potencijalom i transformišu ih u kuće iz snova koje oduzimaju dah u novoj sezoni od 12 epizoda ove HGTV hit serije. Egypt, posrednica za nekretnine i dizajnerka, i njen suprug Mike, građevinac, nastaviće da inspirišu fanove i održavaju zabavu dok vode uspješne poslove sa nekretninama, upravljaju svojim domaćinstvom i odgajaju tri kćerke.

Jedan od omiljenih bračnih tv parova primjeniće svoje veliko znanje o nekretninama i finansijama da pronađu pristupačne opcije za klijente u njihovom idealnom okruženju, koje se istovremeno mogu prilagoditi dizajnerskim planovima. Mike i njegov tim su tu da izvuku maksimum iz budžeta i riješi bilo koji problem u izgradnji kako bi izveli renoviranje koje će povećati vrijednost domova i povraćaj investicija.

U premijernoj epizodi nove sezone, Egypt i Mike će izviđati kuće u Rozvelu za par koji ima kancelariju, prostor za igraonicu i studio za jogu na vrhu svoje liste prioriteta. Dinamični duo će ovim klijentima renovirati dom u prirodnom minimalističkim stilu. I ove sezone će Egypt i Mike podeliti nezaboravna porodična iskustva dok njihova kćerkica Kendal uči da svira violu, mlađa Harper uči da vozi bicikl, a oni će renovirati kancelariju za svoj posao koji cvjeta.

Napišite komentar