mix

“Otkrivanje nasleđa” nova inspirativna serija sa Veronikom Valensijom na HGTV-u

Porodična istorija, nasleđe i kultura vlasnika kuća će poslužiti kao inspiracija za svako renoviranje u najnovijoj seriji HGTV-a, „Otkrivanje nasleđa“, koju možete od 6. septembra, pratiti sredom od 21:00 sat. Tokom serije, dizajnerka i majka dvoje dece, Veronika Valensija i njen tim, sastajaće se sa klijentima kako bi saznali više o njihovoj porodičnoj istoriji i značajnim trenucima iz njihove prošlosti.

Photo credits: WB Discovery

U svakoj epizodi, ona će se konsultovati sa genealogom kako bi saznala više o kulturnom identitetu svojih klijenata i napravila kolaž u prirodnoj veličini inspirisan estetskim detaljima njihove porodične priče. Zajedno sa timom koji se sastoji od gurua dizajna Tomija Rousa, majstora izgradnje Dejvida Bolera i talentovanog umetnika Džošue Smita radiće na transformaciji doma, stvarajući prelepe i moderne prostore koji poštuju porodično kulturno nasleđe.

„Kao meksičko-indijanskom dizajneru, kultura i tradicija su oduvek igrali ključnu ulogu na ličnom planu“, rekla je Veronika. „Nadahnulo me je da ispričam porodičnu priču kroz dizajn u preko 600 renoviranja kuća, i verujem da otkrivanje naših korena može duboko uticati na svaki aspekt naših života. “

HGTV digitalne i društvene platforme će ponuditi ekskluzivni sadržaj o seriji „Otkrivanje nasleđa“ na HGTV.com koji će biti dostupan i na nalogu @HGTV i #HGTVRevealed na Facebook, Twitter, Instagram i TikTok platformama. Fanovi takođe mogu pratiti Veroniku na instagramu (veronicavalencia).

Serijal „Otkrivanje nasleđa“ je producirala kuća RTR Media.

Napišite komentar