Selena Gomez nakon pauze se vratila na društvene mreže

Četiri mjeseca nakon što je objavila da uzima pauzu, Selena Gomez vratila se na društvene mreže, gdje ima 144 miliona pratitelja. Na Instagramu je objavila svoje tri crno-bijele fotografije uz koje je napisala emotivnu poruku u kojoj se osvrnula na proteklu godinu.

– Prošlo je dosta vremena otkad ste me posljednji put čuli. Želim svima zaželjeti sretnu novu godinu i zahvaliti vam za ljubav i podršku. Prošla godina bila je godina promišljanja o samoj sebi, godina izazova i rasta.

Upravo ti izazovi ti pokažu ko si i šta si sve u stanju savladati. Vjerujte mi, nije lako, ali ponosna sam na osobu koja postajem i veselim se godini preda mnom. Volim vas sve – napisala je pjevačica.

Nakon što je krajem septembra prošle godine najavila da se povlači iz javnosti, Selena je završila u bolnici zbog emocionalnog sloma. Bila je na bihevioralnoj terapiji s kojom je završila u decembru.

Otkako je izašla iz bolnice, Gomez svoje vrijeme provodi s porodicom i prijateljima, a njena prva objava nakon duge pauze ih je jako razveselila.