Vijesti

Glumac Tom Sizemore će vjerovatno biti isključen s aparata

Glumac Tom Sizemore završio je prije 10 dana u bolnici nakon što se iznenada onesvijestio u svom domu u Los Angelesu, no čini se da više nema nade za njegov oporavak.

Nakon aneurizme mozga nema nade za njegov oporavak, rekla je njegova obitelj, piše The Guardian.

Potvrdili su da će uskoro morati donijeti odluku o isključivanju s aparata. 61-godišnjak se nalazi u komi na odjelu intenzivne njege medicinskog centra Providence Saint Joseph u Los Angelesu otkako je hospitaliziran 18. februara.

“Danas su liječnici obavijestili njegovu obitelj da više nema nade i preporučili odluku o okončanju života. Obitelj sada odlučuje o kraju života, a daljnje saopštenje bit će izdano u srijedu”, objavio je Sizemoreov predstavnik Charles Lago.

“Molimo privatnost za njegovu obitelj tokom ovih teških vremena. Obitelj želi zahvaliti na stotinama poruka podrške i molitvi koje je primila. Ovo je bilo teško razdoblje za njih”, dodao je.

Podsjećamo, Tom je imao mnoštvo problema s korištenjem opojnih sredstava i kršenjem zakona. Ranije je uhićen zbog obiteljskog nasilja i posjedovanja “kontroliranih”supstanci”.

Najpoznatiji je po ulogama u filmovima “Spašavanje vojnika Ryana”, “Pad crnog jastreba”, “Rođeni ubojice” i “Vrućina”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)