mix

Reper 50 Cent otkrio razlog zašto više neće ići na svjetske turneje

Reper 50 Cent kreće na svjetsku turneju kojom obilježava 20. godišnjicu hip-hop klasika “Get Rich or Die Tryin'”, ali ističe da mu je ovo vjerovatno posljednja svjetska turneja u životu.

Naime, on je prije 10 godina se odlučio posvetiti više filmskoj produkciji, kada je započeo rad na emisiji “Power”, a njegovi fanovi uskoro će ga moći gledati u filmu “Expendables 4”, gdje će glumiti i Sylvester Stallone.

“Neću više moći ići na ovakvu turneju. Moja filmska i TV produkcija mi to ne dopušta. Moja publika je starija. Svojim filmskim i televizijskim radom izravno se obraćam svojoj glavnoj publici. Ne želim ih izgubiti. Oni su me učinili uspješnim”, objasnio je 50 Cent.

Ovaj 47-godišnji slavni reper trenutno se priprema za svjetsku turneju, a održat će je širom SAD-a, Australije i Evrope, a naknadno će objaviti i datume nastupa u Aziji. On je naveo da je već prodano više od 600.000 ulaznica.

Iako je i sam rekao da je njegova publika starija te činjenica da nije objavio studijski album od 2014. godine, on se i dalje nalazi na 114. mjestu Spotify liste, a to je najviše zahvaljujući pjesmi “In da Club”, koja je naručito popularna na društvenim mrežama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)