mix

Radikalna priča o Patty Hearst – Dokumentarna serija o nevjerojatnoj priči

Dokumentarna serija Radikalna priča o Patty Hearst (The Radical Story of Patty Hearst) na Pickbox NOW stiže 14. srpnja! Nevjerojatna priča u šest nastavaka priča priču o bogatoj nasljednici Patty Hearst koja je oteta 1974. godine u Kaliforniji. Evo što sve trebate znati o ovoj fascinantnoj priči!

Žrtva otmice ili teroristica?

Unuka Williama Randolpha Hearsta, čovjeka koji je praktički izmislio tabloide i stvorio medijsku kompaniju koja postoji i danas, Patty Hearst oteta je 4. veljače 1974. Otmica u Berkeleyju u Kaliforniji postala je katalizator dvogodišnje drame koja će zaokupiti naciju. Više od četiri desetljeća poslije, ovaj zločin i pravni slučajevi koji su iz njega proizašli ostavili su više pitanja nego odgovora.

Transformacija Patty Hearst iz otete nasljednice u teroristicu saga je o povlasticama, slavi i nasilju koja je zahvatila naciju. Više od četrdeset godina poslije, izvještaji iz prve ruke rasvjetljavaju jednu od najbizarnijih priča u modernoj američkoj povijesti. Serija istražuje tko je Patty Hearst zapravo: žrtva ili zlikovac?

Život i zločini američke nasljednice Patty Hearst

U ovom CNN-ovu dokumentarnom serijalu u šest nastavaka pokušava se odgovoriti na pitanje o tome tko je Patty, kako ona gleda na cijelu situaciju i je li ona uistinu žrtva tužne priče i vrlo bizarne otmice ili je radikalna teroristica i zapravo zlikovac u cijeloj priči. Otkriva se njezin život i zločini, a sama priča toliko je nevjerojatna da će vas prikovati za ekrane.

Ne propustite ovu nevjerojatnu priču o bizarnoj otmici i otkrijte sve o bogatoj nasljednici Patty Hearst u ovom CNN-ovu dokumentarnom serijalu, samo na Pickbox NOW od 14. srpnja!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)