mix

Australske serije na Pickbox NOW: Jedna noć (One Night) i Sjeverna obala (North Shore)

Putovanje po egzotičnom kontinentu uz poznate glumce u novim i neočekivanim ulogama

U svijetu beskonačnih mogućnosti koje serije pružaju, Pickbox NOW ističe se svojim izborom kvalitetnih naslova europske i svjetske produkcije. Dva najnovija naslova, Jedna noć (One Night) i Sjeverna Obala (North Shore), ne samo da su zaokupila veliku pozornost gledatelja nego su na male ekrane dovela i neke od najvećih zvijezda. Svojom izvanrednom izvedbom, Jodie Whittaker u seriji Jedna noć osvaja srca interpretacijom i utjelovljenjem lika Tess. John Bradley, poznat pak po ulozi u popularnoj seriji Igra prijestolja, preuzima ključnu ulogu kao jedan od istražitelja u naslovu Sjeverna obala.

KRIMINALISTIČKA SERIJA KOJU MOŽETE GLEDATI ODMAH

Sjeverna obala (North Shore)

„John Bradley iz Igre prijestolja i Joanne Froggatt iz Downton Abbeyja vode ovaj zavodljivi krimić obavijen misterijem smješten u Australiji.“ navodi John Mangan za The Sydney Morning Herald.

Kada kći britanskog ministra trgovine bude pronađena mrtva u sidnejskoj luci pod sumnjivim okolnostima, detektivi zaranjaju u tamne tajne onih bliskih žrtvi. Serija prati australsko-britansku detektivsku ekipu – Joanne Froggatt kao Abigail Crawford i John Bradley kao Max Drummond – kako otkriva tajne koje krije uzbudljivi grad Sydney. Napeta drama prikazuje sukob kultura i osobnosti dok britanski i australski detektivi surađuju na rješavanju misterioznog slučaja. Za kraj, posebno su iznenađenje mlade zvijezde Kirsty Sturgess i Joanne Froggatt koje donose nezaboravne izvedbe i svježe likove!

DRAMA STVORENA ZA BINGANJE

Jedna noć (One Night) – od 19. travnja

„Jodie Whittaker apsolutno briljira u ovoj misterioznoj dramskoj seriji.“ – The Guardian

U zapanjujućoj australskoj priči o prijateljstvu i gubitku skupina prijateljica susreće se s dramatičnim oživljenjem prošlosti. Drama stavlja fokus na odnose i živote triju žena – Tess, Simone i Hat te kako se nakon dvadeset godina nose s time da njihove tajne ponovno izbijaju na površinu. S neočekivanim uspjehom Simoneine knjige, likovi doživljavaju val emocija i otkrivaju stare tajne. Uspjeh ove izvanredne serije leži u talentu ženske glumačke postave, predvođene s Jodie Whittaker čije su izvedbe nominirane za više od 20 prestižnih nagrada tijekom karijere. S Emily Ballou kao kreatoricom priče i Catherine Millar kao glavnom producenticom, svaka epizoda ove nevjerojatne drame donosi svježu snagu i dubinu otkrivajući slojeve priče.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)