Pogledajte kako izgleda Will Smith u filmskoj adaptaciji “Aladdina”

Will Smith se pojavio na naslovnici časopisa Entertainment Weekly obrijane glave rame uz rame sa još dvoje glumaca iz filma koji se tek treba naći u kinima.

Radi se o filmskoj adaptaciji “Aladdina” gdje će Will igrati ulogu duha. Prvi detalj koji su korisnici Twittera naglasili jeste činjenica da Will nije plave boje i nije debeo kao duh iz crtanog filma. 

Režiju filma potpisuje Guy Ritchie, Mena Massoud igra glavnu ulogu Aladdina, a princezu Jasminu će igrati Naomi Scott. Film će se u kinima pojaviti 24. maja.

“Bio sam prestravljen što ću glumiti duha nakon što je to uradio pokojni Robin Williams. Ali našao sam svoj fol za koji sam siguran da će se dopasti publici. Siguran sam da je ovo najbolje filmsko iskustvo koje sam imao u cijeloj svojoj karijeri. Hoću reći, radio sam sa dosta filmskih studija i bio sam zadovoljan, ali Disney baš zna šta radi. Radio sam sa spektakularnim timom ljudi koji su se odlično udružili i napravili nevjerovatnu priču”, rekao je Will dodajući da je film divan te da jedva čeka da ga publika pogleda.