Vijesti

Otkriven uzrok smrti zvijezde HBO-ove serije “Euphoria” Angusa Clouda

Zvijezda serije “Euphoria” Angus Cloud pronađen je mrtav u julu ove godine, a obdukcija je pokazala da je preminuo od predoziranja.

Kako prenose mediji, službeni uzrok smrti otkriven je u četvrtak, a navode da kako se mladi glumac slučajno predozirao.

“Angus Cloud je umro od smrtonosne kombinacije fentanila, kokaina, metamfetamina i još mnogo toga, što se smatra slučajnim predoziranjem. Angus je patio od akutne intoksikacije kombinacijom lijekova, koja je također uključivala benzodiazepin”, naveli su nadležni.

Njegova majka Lisa ranije je navela da on nije imao namjeru da se bi okonča život, ali da je u posljednje vrijeme mnogo patio jer mu je otac nedavno preminuo.

“Prošle sedmice je pokopao svog oca i intenzivno se borio s ovim gubitkom. Jedina utjeha koju imamo je znati da je Angus sada ponovno ujedinjen sa svojim tatom, koji mu je bio najbolji prijatelj”, izjavila je njegova porodica.

Inače, Cloud je otvoreno pričao o svojoj borbi s mentalnim zdravljem, a poznato je i da je prije 10 godina pretrpio ozbiljnu povredu glave zbog koje mu je ostao prepoznatljiv ožiljak.

Podsjećamo, Angus Cloud je glumio dilera Fezca u popularnoj seriji “Euphoria” od 2019. do 2022. godine. Zanimljivo je da se Cloud prije toga nikada nije bavio glumom. Prije toga je radio kao prodavač, a pronašao ga je agent na talente.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)