mix

Miloš Biković u trećoj sezoni HBO Original serije „Bijeli lotos“

Glumačkoj postavi treće sezone Emmyjem nagrađene HBO Original serije „Bijeli lotos“ (The White Lotus) pridružuje se srpska filmska i televizijska zvijezda, Miloš Biković, zajedno s Christianom Friedelom, Morganom O’Reilly, Lekom Patravadijem i Shalini Peiris.

Početak snimanja nove sezone planiran je za veljaču na otocima Koh Samui i Phuket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratit će novu grupu gostiju u čuvenom ljetovalištu „Bijeli lotos“. Prethodno najavljena glumačka postava uključuje Leslie Bibb, Carrie Coon, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey, Natasha Rothwell i Tayme Thapthimthong.

Prva sezona, koja je premijerno prikazana u srpnju 2021. i smještena na Havajima, dobila je 20 nominacija za nagradu Emmy u 13 kategorija i odnijela deset pobjeda. Druga sezona, koja je premijerno prikazana u prosincu 2022., smještena je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za Emmy, uključujući i nominaciju za Najbolju dramsku seriju. Druga sezona do sada je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, uoči ceremonije Primetime Emmyja koja će se održati 15. siječnja 2024.

Tvorac, scenarist i režiser serije je Mike White, koji je ujedno i izvršni producent uz Davida Bernada i Marka Kaminea.

Prve dvije sezone ove nagrađivane HBO serije dostupne su na HBO Max streaming platformi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)