mix

Hit-serija „Shetland“ vratila se na Pickbox NOW u novom izdanju

Pratite osmu sezonu voljene britanske kriminalističke serije

Osma sezona nagrađivane britanske serije „Shetland“ donosi uzbudljive promjene, nove likove i zaplete zadržavajući klasičnu kvalitetu koja je zavrijedila šest nominacija za nagradu BAFTA Scotland. BBC je nakon kratke stanke odlučio da Ashley Jensen kao detektivka Ruth Calder preuzima ulogu glavne detektivke na otoku Shetland. Šest uzbudljivih epizoda bit će dostupno svaki petak na Pickbox NOW.

TKO JE NOVI GLAVNI DETEKTIV?

Prva epizoda pruža uzbudljiv pogled u budućnost serije predstavljajući nove likove. U središtu je radnje detektivka Calder koja se vraća na otočje Shetland, suočena s izazovima i tajnama iz prošlosti. Ashley Jensen briljira u ulozi odlučne i kompleksne detektivke unoseći svježinu u rješavanje slučajeva s novim ženskim pogledom.

Samo neke od promjena koje donosi osma sezona su i intrigantni likovi poput odbjegle Ellen Quinn do neustrašivih ubojica Howella i Nowaka. Nove dinamike među likovima, poput partnerstva između Calder i Tosh McIntosh, održavaju duh serije podsjećajući na klasike poput Cagney i Lacey iz prijašnjih serija.

BUDUĆNOST SERIJE „SHETLAND“

„Sada u svojoj osmoj sezoni ‘Shetland’ je dokazani pobjednik.“ Chicago Tribune

Nakon mnogih nominacija za BAFTA-u i nagrada, serija „Shetland“ i dalje ostaje vjerna svojim korijenima i obožavateljima održavajući duh prave britanske kriminalističke drame. Pickbox NOW pripremio je savršeno iznenađenje kako bi bingeanje nove sezone bilo još bolje!

Bingeanje serije „Shetland“ još je bolje na redizajniranoj Smart TV aplikaciji koja je preglednija i nudi bolje iskustvo streamanja serija. Za one, pak, koji u prosincu radije gledaju romantične božićne filmove, Pickbox NOW trenutačno nudi čak tri besplatna filma – potrebno je jednostavno besplatno se registrirati!

Nemojte propustiti nove epizode serije „Shetland“ svaki petak na Pickbox NOW, a prvu epizodu pogledajte već danas.

Napišite komentar