Filmovi u kojima su se glumci zaista seksali

Iako se ne radi o pornografskim filmovima, neka djela iz svjetske kinematografije sadrže scene seksa u kojima su se glumci zaista seksali. Neki od filmova ste vjerojatno gledali, jer su poznati upravo po pravom seksu, dok ćemo vam druge tek otkriti.

In the Realm of the Senses (1976)
U kontroverznom japanskom filmu autora Nagisa Oshime iz 1976. sav seks je stvaran. No, na sreću, scene nasilje nisu. Film je snimljen po istinitoj priči u kojoj bivša prostitutka Sada Abe svom ljubavniku odreže penis te ga čuva u svojoj torbici.

Cruising (1980)
Film koji je najčešće krivo interpretiran, s Al Pacinom u glavnoj ulozi, sadrži scene pravog gej seksa koje se izmjenjuju sa scenama ubojstava. Film je priča o policajcu koji se prerušio ne bi li istražio podzemni svijet fetišističkih gej barova u kojem se događaju brojna ubojstva.

Romance (1999)
Film redateljice Catherine Breillat prati mladu učiteljicu čije seksualne zahtjeve njen dečko ne može ispuniti, pa sama krene u potragu za zadovoljstvima izvan njihovog zajedničkog kreveta. Romance se smatra filmom koji je inspirirao mnoge redatelje da u svoje filmove stavljaju scene pravoga seksa.

Baise-moi (2000)
Triler o osveti silovane žene vrvi eksplicitnim, pravim scenama seksa. Scena nasilje su, naravno, odglumljene. U filmu žrtva silovanja, Manu, i njezina prijateljica Nadine, kreću u krvavi, seksom prožeti, pohod kako bi se osvetili društvu koje ih je marginaliziralo.

Ken Park (2002)
U uznemirujućem filmu u kojem se isprepliću priče o tinejdžerima glume punoljetni glumci. Film vrvi realističnim scenama seksa, ali one su odglumljene. No, scena masturbacije jednog od likova nije.

9 songs (2004)
FIlm je, osim po stvarnom seksu, poznat i po pravim snimkama s koncerata bendova poput Franz Ferdinand, Dandy Warhols i Black Rebel Motorcycle Club. Priča prati ljubavnike Lisu i Matta koji svoje dane provode u koncertima i seksualnom eksperimentiranju.

Ostavite komentar