mix

Zvijezda serije “Stranger Things” otkrila da ne voli gledati filmove

Mlada glumica Millie Bobby Brown nedavno je otkrila da ne voli gledati filmove te da nije gledala nijedan svoj film.

Zvijezda serije “Stranger Things” nedavno je bila na promociji novog filma “Damsel”, koji je nedavno objavljen na Netflixu, a već je dospio među 10 najboljih Netflixovih filmova u Velikoj Britaniji.

I pored pozitivnih reakcija gledalaca, čini se da glumica ipak neće pogledati film.

“Ne gledam filmove. Ljudi mi prilaze i govore: ‘Svakako bi trebala pogledati ovaj film, promijenio bi ti život’.Ja kao kažem: ‘Koliko dugo moram sjediti tamo?’ Moj mozak i ja ne volimo čak ni sjediti za vlastite filmove”, rekla je glumica.

Ona je istakla kako je njen zaručnik Jake Bongiovi potpuno drugačiji.

“Moj zaručnik je najveći ‘filmofil’. On samo sjedi i gleda filmove cijeli dan, a ja to ne mogu. To je jedina stvar koju ne mogu sjesti i učiniti. Međutim, stvarno volim Laru Croft u ‘Tomb Raideru’, volim ‘Mad Maxa'”, navela je.

Britanska glumica priznaje da se često nađe u situaciji da obavlja više zadataka dok gleda film. Nekada kuha, jede, šiša psa ili čak radi na računaru.

“Ako nešto ne radim, jednostavno ne mogu tako dugo sjediti i gledati u ekran. Ne znači da film nije epski, filmski i briljantan ili da nema nevjerovatnih izvedbi. Volim neke od ovih glumaca”, objasnila je.

Inače, posljednji film “Damsel” predstavlja Millie Bobby Brown kao princezu koja se trebala udati za princa iz drugog kraljevstva. Međutim, pokazalo se da je to zamka i ona sada mora preživjeti napad zmaja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)