mix

Britanski triler Liječnička pogreška (Malpractice) na Pickbox NOW otkriva mračnu istinu života u bolnici

Već 19. siječnja zakoračite u sivu zonu uz medicinsku dramu koja se pogleda u jednom vikendu

„Prekrasno napisana drama o skrivenim opasnostima Nacionalne zdravstvene službe (NHS)“ – The Guardian

Na streaming servis Pickbox NOW 19. siječnja stiže uzbudljiva britanska medicinska drama Liječnička pogreška (Malpractice) koja osvaja gledatelje svojom intrigantnom pričom i kompleksnom glavnom junakinjom. S ocjenom visokih 7.1/10 na IMDb-ju, ova serija predstavlja prvorazredno djelo poznate britanske autorice Grace Ofori-Attah. Glavnu ulogu, liječnice optužene za medicinski skandal, izvanredno tumači talentirana Irska glumica Niamh Algar, čije su joj izvedbe zavrijedile više od deset prestižnih nominacija.

NOĆNA SMJENA KOJA MIJENJA SVE

Od tvoraca uspješnica poput Na dužnosti (Line of Duty) i Boiling Point, nova serija donosi priču o uspješnoj i nesretnoj liječnici upletenoj u opasnoj zavjeri. Emotivna priča započinje neočekivanim gubitkom pacijenta zbog predoziranja opioidima, koja otvara temeljitu istragu o postupcima ugledne doktorice Lucinde Edwards. U precizno vođenoj naraciji, koja odvlači pozornost gledatelja od samog trenutka prvog incidenta, serija razotkriva kompleksan kontekst medicinskih skandala i unutarnjih sukoba u okviru bolničkog sustava.

TKO JE KRIV?

Drama Liječnička pogreška duboko ulazi u složenost odnosa na radnom mjestu i u privatnim životima liječnika koji se bore za živote ljudi. Tijekom pet napetih epizoda istina se polako otkriva, postavljajući pitanja „sive zone” i moralnosti cijelog medicinskog i pravnog sustava. Serija postavlja intrigantne dvojbe koje gledatelje potiču na razmišljanje o etici i odgovornosti u medicinskom svijetu.

Osim premijere serije Liječnička pogreška, Pickbox NOW donosi nevjerojatan izbor deset najboljih serija 2023., koje su osvojile srca gledatelja i pohvale kritičara. S više od 120 svjetskih i europskih nominacija, ove su serije nešto posebno! Otkrijte najbolje naslove na Pickbox NOW prema recenzijama publike i kritičarima najpoznatijih svjetskih portala koji se slažu oko kvalitete ovih naslova!

Napišite komentar