Brad Pitt prisustvovao proslavi 50. rođendana Jennifer Aniston

Na proslavi 50. rođendana Jennifer Aniston, pojavio se i njen bivši suprug Brad Pitt, dok je zabava održana u Los Angelesu u subotu navečer, a Jennifer je proslavila svoj 50. rođendan s prijateljima u hotelu Sunset Tower.

Američki mediji pišu da je Pitt do hotela stigao u zatamnjenom SUV-u te da je izašao iz vozila tik do ulaza u hotel kako bi izbjegao poglede znatiželjnika.

Među ostalim gostima na zabavi bili su Ellen DeGeneres, Katy Perry, Orlando Bloom, Robert Downey Jr. i Barbara “Barbra” Steisand.

Brad i Jennifer su započeli vezu 1998. godine, a vjenčali su se 2000. godine. Bili su bez sumnje jedan od najpopularnijih hollywoodskih parova sve do razvoda pet godina kasnije.

Razvod je finaliziran u oktobru 2005. godine, a Brad je potom nekoliko mjeseci kasnije započeo vezu s glumicom Angelinom Jolie s kojom je glumio u filmu “Mr. and Mrs. Smith”. Bili su zajedno 12 godina, potom su se vjenčali 2014, a onda razveli 2016. godine. Imaju šestero djece, a to su Pax (17), Maddox (14), Zahara (13), Shiloh (12) te blizanci Knox i Vivienne (10).