mix

Nakon velike krize uživa sa svojom decom

Turska glumica Meryem Uzerli, poznatija kao sultanija Hurem iz popularne serije Sulejman Veličanstveni, od prvog trenutka kada se pojavila na malim ekranima, osvojila je srca publike.

Popularna Hurem, kako je i dalje fanovi nazivaju, nakon velike slave i uspjeha, nije uspjela da se nosi sa tim, pa je prošla kroz veliku krizu pre rođenja prvog deteta. Njen tadašnji verenik ju je nagovarao i da abortira, ali je Hurem ipak izdržala pritisak i rodila ćerku Laru.

Prije dvije godine, glumica je dobila i drugu ćerku, međutim ime njenog oca nikada nije otkrila javnosti, a sada je sa porodicom proslavila rođendan male Lili Koi.

Fotografije sa zabave je podelila na Instagramu, a sudeći po osmijesima, lijeepa glumica nikada srećnija sa svojom decom.

Inače, dosta se pisalo o njenom drugom partneru, a pretpostavlja se da je reč o glumcu Çağlar Ertuğrul, koji je navodno i otac njene druge kćerke. Međutim, ni on ni ona nisu želeli da se oglašavaju povodom tih navoda, pa je tako sve ostalo na nivou pretpostavke.

Inače, Merjem je glumu ostavila po strani, posvetila se porodici i manekenstvu, a u Berlinu je otvorila i prodavnicu zdravih slatkiša.

Ostavite komentar