mix

Beyonce pokazala svoju nasljednicu

Na umjetničkoj gali 2022. pojavila se Beyonce i njena porodica. Pjevačica je inače poznata kao osoba koja, iako je javna ličnost, ne voli da se eksponira u javnosti.

Međutim, Beyonce kad se pojavi na crvenom tepihu oduševi sve svojim smjelim kombinacija pa je tako bilo i ovaj put. Nosila je Gucci haljinu koja je napravljena isključivo samo za nju. Haljina je crna a gornji dio je bijel na kojem su dvije srebrne zvijezde te je sve upotpunila rozim rukavicama i rozim štiklama.

Beyonce je objavila nekoliko fotografija na svom Instagram profilu koje su fotografisane te večeri. Pozirala je sa suprugom koji je poznati reper Jay-Z, sa njenom majkom i sa njenom kćerkom Blue. Fanovi su bili oduševljeni pogotovo fotografijama na kojima su pozirale majka i kćerka. Beyonce-ina nasljednica ima 10 godina a već je izrasla u pravu ljepoticu. Blue je bila u plavom odijelu i fanovi su primijetili da je savršeni miks oca i majke.

Neminovno je da će Blue krenuti stopama njenih roditelja i zaplivati u muzičkim vodama. Blue je ponosna vlasnica prestižne muzičke nagrade Grammy koju je osvojila prošle godine sa samo 9 godina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)