mix

Christian Bale još uvijek nije gledao filmove u kojima Ben Affleck glumi Batman

Christian Bale koji je glumio Batmana u tilogiji Christopher-a Nolan-a, Dark Knight, još uvijek nije gledao filmove u kojima Ben Affleck glumi Batmana. Izjavio je kako će ih sigurno nekad pogledati, ali da ne žuri sa tim.

“Nisam [gledao Ben Affleck-a kao Batmana]”, izjavio je glumac za MTV. “Da, zainteresiran sam [da pogledam te filmove], moj sin izgleda da je jako zainteresiran, ali onda shvatim da želi samo da pogleda trailere, i to je to. A znate ja preferiram da gledam filmove koje moja djeca ne gledaju.”

Iako je Bale glumio u nekim od najpoznatijih superhero filmova svih vremena, priznao je da nije veliki fan filmova o superjunacima. “Ljudi su izgleda iznenađeni zbog toga, ne znam zašto, ali ja još uvijek nisam pogledao niti jedan film o Avengers-ima”, izjavio je glumac. “Čuo sam da su dobri, i ja sam poprilično zadovoljan da samo čujem da su dobri”

Kako je Affleck izjavio, ova dva glumca su se srela tokom kupovine kostima za Noć vještica, i Bale mu je dao jako vrijedan savjet: “Postaraj se da dobiješ šlic na odijelu, jer ja nisam mogao da pišam tokom snimanja tri filma.”

Affleck se kao Batman pojavio u filmovima ‘Batman v Superman: Dawn of Justice‘, ‘Suicide Squad‘, i ‘Justice League‘.