mix

10 noviteta na Pickbox NOW za uzbudljiv početak nove godine

Povratak serije Na dužnosti te nove sezone serija Slučaj podmornice Vigil i Shetland

Kako razdoblje nakon blagdanskog ludila ne bi bilo prazno, Pickbox NOW pripremio je popis noviteta za zabavan početak nove godine. Siječanj sprema još više omiljenih britanskih serija, skandinavske premijere i neočekivane europske bisere, a za hladne zimske dane Pickbox NOW donosi i romantične komedije koje će zagrijati srca svih gledatelja. Ističemo serije Na dužnosti (Line of Duty), Slučaj podmornice Vigil (Vigil) i Shetland (Shetland) koje su osvojile srca gledatelja. Proučite Pickbox NOW vodič za bingeanje!

Naslovi za ljubitelje britanskih kriminalističkih serija

Poznata policijska serija Na dužnosti (Line of Duty), koja prati specijalnu policijsku jedinicu za borbu protiv korupcije, ponovno je na Pickbox NOW od 1. siječnja! Zanimljivo je da je policija odbila suradnju s producentima serije. Stoga su produkcijski tim savjetovali umirovljeni policajci i anonimni djelatnici, a koristili su se i anonimnim policijskim blogovima.

Autor mnogih uspješnica poput serije Kruna (The Crown), Tom Edge predstavlja novu sezonu intrigantne serije Slučaj podmornice Vigil koja je već dostupna na Pickbox NOW. Nakon rješavanja slučaja pod morem, inspektorica Amy Silva i istražiteljica Kirsten Longacre susreću se s novim neprijateljem, ovaj put u zraku.

Na prvom domaćem streaming-servisu dostupna je i osma sezona serije Shetland (Shetland), za koju je renomirani Chicago Tribune prepun hvale: „Sada u svojoj osmoj sezoni Shetland dokazani je pobjednik.“ Osim klasične britanske kvalitete, serija predstavlja novu glavnu detektivku Ashley Jensen i svjež ženski pogled!

Miniserije za vikend

Miniserija Javni sud (Showtrial), koja će biti dostupna od 5. siječnja, baca svjetlo na slučajeve ubojstava visokog profila iz perspektive policije, javnosti i sudova. Napetost i dinamičnost ove serije pružit će gledateljima uvid u različite aspekte pravosudnog sustava dok se istraga odvija.

19. siječnja na Pickbox NOW dolazi drama Liječnička pogreška (Malpractice), priča o cijenjenoj liječnici Lucindi Edwards koja se suočava s istragom nakon gubitka pacijentice zbog predoziranja. Kompleksna istraga otkriva njezino pravo lice, istražujući duboke slojeve života u bolnici.

Neočekivani biseri europske produkcije

Na Pickbox NOW stižu novi skandinavski trileri koji će i najhrabrije držati na rubu sjedala.

Od 8. siječnja bit će dostupan za streamanje triler Nisam anđeo (No Angel) koji kao i svaka dobra tinejdžerska drama ima omiljenu i modno osviještenu srednjoškolku s mračnom tajnom koja isplivava na vidjelo. Postavlja se pitanje: može li se netko uistinu promijeniti?

Nezaobilazna poljska serija Žene ubojice (Murderesses) stiže 12. siječnja te prati mladu i ambicioznu policajku dok traga za nestalim ocem, no njezina istraga dolazi u opasnost kada započinje neočekivanu vezu.

Kraj mjeseca otkriva mračne tajne tužiteljice Jane Berzelius nakon ubojstva švedskog službenika za migracije u drami Jana: Doživotno obilježena (Jana Marked For Life) koja dolazi 22. siječnja na Pickbox NOW.

Siječanj na Pickbox NOW donosi mnoštvo novih naslova, a uz novu Smart TV aplikaciju možete nastaviti gdje ste stali bez razmišljanja. Redizajnirana aplikacija također olakšava pronalazak novih serija uz trailere koji su odmah dostupni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)