Home / Vijesti / Lindsay Lohan posjetila sirijske izbjeglice u Gaziantepu

Lindsay Lohan posjetila sirijske izbjeglice u Gaziantepu

Američka glumica Lindsay Lohan posjetila je izbjeglički kamp u Nizipu, u jugoistočnoj turskoj provinciji Gaziantep, u kojem su smještene sirijske izbjeglice. Poznatu glumicu je pored velikog broja zvaničnika dočekala i gradonačelnica Gaziantepa Fatma Sahin. ( Kerem Kocalar - Anadolu Agency )

Lindsay Lohan posjetila je izbjeglički kamp u Nizipu, u jugoistočnoj turskoj provinciji Gaziantep, u kojem su smještene sirijske izbjeglice.

Glumicu je pored velikog broja ljudi dočekao a među njima i gradonačelnica Gaziantepa Fatma Sahin.

Glumica nije zaboravila šta znači biti čovjek, te ovom posjetom izbjegličkom kampu u Nizipu, pokazala i svoju humanu stranu.

Lohan je unazad pet godina imala jako teško razdoblje u svom životu, osim što joj je glumačka karijera krenula unazad, glumica se posljednjih godina borila s alkoholom, drogama i medijima.

Lohan je za djecu u kampu pripremila i poklone, a posjetila je i kurseve u okviru kojih izbjeglice slikaju i izrađuju rukotvorine.

Tokom posjete izbjegličkom kampu, u toku druženja sa sirijskim ženama, američka glumica je u naručje uzela i bebu Fatmu, koja je rođena prije dva dana.

lohan