Početna / Svaštara / Zdravko Čolić otkrio kako je izgubio nevinost

Zdravko Čolić otkrio kako je izgubio nevinost

Slavni Zdravko Čolić nedavno je otkrio kako je izgubio nevinost i kakva su njegova seksualna iskustva iz mladosti bila, prenosi Express Magazin, ali i gdje se desilo njegovo prvo seksualno iskustvo.

Prvi seks sam doživio s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džaba Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rječica, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce, kao dijete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i prije toga seksualnost visila u zraku. Kraj Mostara postoji mjesto Potoci, gdje su me više puta “napale” starije djevojke”, ispričao je.

“Jedna od njih, s velikim ‘sikama’ i malom guzom, dosta mi se svidjela. To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega, je li što sam otišao dva dana ranije, pa me nije uspjela obraditi kako valja, ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se na kraju ništa nije desilo. Morao sam pričekati čobansku varijantu koja je za mene potpuno normalna i uzbudljiva kao i pastirski rock”, izjavio je Čola.