Cult Band snimili spot za pjesmu “Početak i kraj”

Nakon puno posla i odličnih nastupa sa Željkom Bebekom i Zdravkom Čolićem tokom februara i marta, članovi “Cult Banda” iz Austrije, odlični muzičari porijeklom iz BiH u Sarajevu su završili snimanje spota za pjesmu “Početak i kraj”.

Pjesma za koju je muziku napisao Alen Lemešević, a autorica teksta je Milena Ludajić ekranizirana je na nekoliko lokacija u prijestonici BiH.

Video je radila vrhunska ekipa na čelu sa Arnejom Misirlićem, mladim bh. umjetnikom koji je bio zadužen i za videozapis za našu prošlogodišnju pjesmu predstavnicu na Eurosongu u Švedskoj.

– Asistent kamere je Malik Kurt, producent Adnan Beširović, kostime je radio Milan Senić, Make Up Maja Koristović Talović, Hair Haris Begić, a za rasvjetu je bio zadužen K Light Special Effects Profilight. Zahvaljujemo se KSC Vogošća na ustupljenom prostoru i podršci koju su nam pružili tokom snimanja. Svi smo se jako zabavili radeći video, a radujemo se da ćemo javnosti uskoro i prezentovati našu novu pjesmu i videospot. Vjerujemo da će pjesma naći put do srca slušalaca, jer je u pravom ljetnom ritmu – kaže basista “Cult Banda” Salko Agović.

Podsjetimo, u dosadašnjoj karijeri ovi odlični muzičari uradili su dvije autorske pjesme “Na tvojim grudima” i “Ostavljam te” koje su naišle na odličan prijem publike.

Pogledajte video za njihove pjesme “Ostavljam te” i “Na tvojim grudima”: