Zbog uloge u novom filmu Christian Bale izgubio čak 35 kilograma

Britanski glumac Christian Bale smršavio je 35 kilograma za ulogu u novom filmu. Mada je transformacijom oduševio fanove, on je ipak odlučio da će prestati s mršavljenjem, jer je to opasno za zdravlje.

“Neprestano ponavljam da sam s tim završio, ali sad stvarno mislim da sam gotov”, rekao je Bale.

Za najnoviji film “Ford vs. Ferrari” Bale je izgubio 35 kilograma za ulogu vozača Kena Milesa. Njegov kolega Matt Damon zadivljen je njegovim transformacijama.

“Zabavljao sam se gledajući ga. Ima disciplinu monaha jer se transformirao iz Dicka Cheneyja u ovog lika. Morao je izgubiti 35 kilograma, a to nije nimalo lako”, rekao je Matt.
Iako je u šali neprestano govorio da je debljanje za ulogu Cheneyja bilo jednostavno, ipak je priznao da je to bio težak proces.

“Očajno je. Grozno je. Ako gubite kile, nema ničeg drugog osim toga da odlazite u krevet gladni i osjećate se očajno. Debljanje je druga krajnost. Potpuno gubite disciplinu i prežderavate se kao luđak. Moram prestati jer nije zdravo za moje tijelo. U četrdesetima sam i bit će opasno ako ne postanem svjesniji vlastite smrtnosti”, rekao je Bale.