Novi favorit za ulogu Jamesa Bonda je glumac Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson smatra se favoritom u utrci za ulogu Jamesa Bonda u nastavku franšize nakon što je navodno učestvovao u tajnoj audiciji.

Britanski mediji prenose da je 32-godišnji glumac impresionirao režiserku Barbaru Broccoli i producente tokom njihovog sastanka u studiju Pinewood i da je sad jedan od glavnih kandidata za ulogu.

Špekulacije o nasljedniku Daniela Craiga u ulozi Agenta 007 traju još od objave posljednjeg nastavka filma, a uprkos drugim kandidatima koje su mediji navodili kao potencijalnog Bonda čini se da je Aaron preuzeo vodstvo.

Aaron je oženjen režisrkom filma “Fifty Shades of Gray” Sam Taylor-Johnson (55), glumio je u filmovima kao što su “Bullet Train”, “Kick-Ass”, “Avengers”.

Karijeru je započeo u seriji Armadillo iz 2001. prije nego što se pojavio u filmu “Bill and Casualty”, a potom i u biografskom filmu o Johnu Lennonu iz 2009. “Nowhere Boy”.

Za ulogu kultnog agenta bila su vezana brojna poznata imena od Henryja Cavilla, Toma Hardyja, a ovog ljeta su britanski mediji tvrdili da je ipak glavni favorit Idris Elba.

Ostavite komentar