mix

Lažni trailer za nastavak James Bonda prikupio milione pregleda, evo koga fanovi žele

Prije nekoliko dana na YouTubeu je podijeljen lažni trailer za nastavak filmova o Jamesu Bondu, a kreiran je uz pomoć umjetne inteligencije. Fanovi tako u ulozi agenta 007 priželjkuju Henryja Cavilla, a kao Bondovu djevojku Margot Robbie.

Pod nazivom “Bond 26”, trailer koji su napravili fanovi sadrži “razne efekte, dizajn zvuka, AI tehnologije, filmsku analitiku i druge elemente” kako bi izgledao vjerodostojno. U opisu se također navodi da je video kreiran u zabavne svrhe i da nije zasnovan ni na jednom projektu koji je u toku.

Međutim, djeluje da je fanove franšize o tajnom agentu oduševila ideja da se u glavnoj ulozi nađe Henry Cavill uz Margot Robbie koja je jedna od najpopularnijih glumica danas.

“Henry Cavill kao 007 je sve što nam treba”, navodi jedan od komentara, a fanovi su pisali kako bi glumac zaista trebao postati novi James Bond te da će popularnost ovog videa uvjeriti producente da razmisle o njemu kao nasljedniku Daniela Craiga.

Među razlozima koje ističu zašto bi Cavill odradio izuzetan posao kao 007, fanovi navode da je glumac bio dio mnogih akcionih i adrenalinskih filmova uključujući “Mission: Impossible – Fallout”. Stoga, ne bi bilo potrebno mnogo truda da odigra Bonda.

Govoreći u emisiji The Rich Eisen Show, Cavill se ranije osvrnuo na želje fanova da on bude sljedeći Bond.

“Sve što znam su glasine. Imam iste informacije koje imate i vi”, rekao je Cavill te dodao: “Možda sam sada prestar ili možda nisam. Vidjet ćemo kakvi su planovi”.

Ipak, nedavno su britanski mediji objavili da su producenti odabrali glumca Aarona Taylora-Johnsona za nasljednika Daniela Craiga.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)