Vijesti

Umro glumac Alec Musser, poznat po ulozi u seriji “Očajne kućanice”

Glumac Alec Musser, najpoznatiji po ulogama u TV serijama “All My Children” i “Desperate Housewives” (“Očajne kućanice”), preminuo je u 50. godini.

Vijest je objavila na Instagramu njegova vjerenica Paige Press.

“RIP za ljubav mog života. Nikada neću prestati da te volim. Srce mi je slomljeno”, napisala je Press te dodala: “Danas je najgori dan u mom životu. Bili smo tako sretni”.

U drugoj objavi, ona je potvrdila da je Musser umro u subotu, 13. januara 2024. godine.

Također je potvrdila vijest o Musserovoj smrti za TMZ. List je objavio da je Musser umro u svojoj kući u Del Maru u Kaliforniji. Uzrok smrti nije potvrđen.

Musser je stekao slavu nakon što je preuzeo ulogu Dela Henryja (prethodno ga je glumio Winsor Harmon) u ABC-jevoj sapunici “All My Children” nakon pobjede na SOAPnet-ovom reality TV takmičenju “Želim biti zvijezda sapunice”. Debitovao je 2005., a napustio je seriju dvije godine kasnije.

Pojavio se i u filmovima “Rita Rocks”, “Grown Ups” i “Road to the Altar”. Njegova posljednja uloga bila je uloga Fredricha u posljednjoj sezoni serije “Očajne domaćice” 2011. godine. Osim svoje glumačke karijere, Musser je bio i fitnes model.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)