mix

Sophia Loren se teško povrijedila prilikom pada u kupatilu

Sophia Loren, legendarna holivudska glumica koja je nedavno proslavila svoj 89. rođendan, doživjela je nezgodu u svom domu.

Prema informacijama italijanskog lista “Corriere”, Sophia Loren se nedavno okliznula u svom kupatilu u Ženevi, što je rezultiralo ozbiljnom povredom.

Izvor blizak listu navodi da je odmah prevezena u bolnicu gdje joj je dijagnosticiran prelom butne kosti. Zbog teške povrede, hitno je podvrgnuta operaciji, koja je bila uspješna, a sad joj slijedi period rehabilitacije.”

Prije nego što je došlo do ove povrede, italijanska diva se pripremala za otvaranje svog četvrtog restorana koji nosi njeno ime u Italiji.

Uprkos svojim osamdesetim godinama, Loren je često izjavljivala da se osjeća mnogo mlađe. Tokom promocije filma “The Life Ahead”, koji je premijerno prikazan na Netflixu prije tri godine, glumica je izjavila: “Ako si zdrav i radiš nešto što voliš, ne možeš razmišljati o tome kako ćeš umrijeti sutra. Zašto bi bilo ko mijenjao svoje tijelo da bi izgledao kao neko drugi ako je zaista sretan. Nikad o tome nisam razmišljala. Volim ono što imam. Volim sebe.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)